Responsiivinen web-suunnittelu ja toteutus

Visioimme ja toteutamme responsiivisen verkkosivuston kaikissa mahdollisissa skaalautuvissa kokoluokissa käyttäjien kokemusten perusteella. Lopputulos toimii hyvin selaimissa, kuten Chrome, Firefox, Safari, Edge ja Opera.

Suunniteltu yhteensopivaksi jokaisen laitteen kanssa

Jotta lopputulos olisi moitteeton, testataamme valmis verkkosivustot yleisissä laitteissa fyysisesti. Verkkosivustojen mahtava yhteensopivuus ja johdonmukaisuus jokaisessa käyttöjärjestelmässä kuten Windows, OS X, Linux, Android ja iOS.

Laadukas tulos

Tilaustyönä suunnittelu ja toteutus

Kaunis muotoilu ja virheetön toteutus – nämä ovat meidän standardi. Saavutamme korkealaatuisen tuloksen kokemuksen ja kehityksen ansiosta.

Kuvapankki

20 korkealaatuista kuvaa

Jokainen verkkosivustolle lisätty kuva ostetaan ja lisensoidaan asiakasprojektille, kuvat käsitellään verkkosivuston suunnittelun vastaaviksi.

WordPress CMS

Visuaalinen sisällönhallinta

Luomme verkkosivuston asiakkaalle helppokäyttöiseksi hallittavaksi. Asiakas voi hallinnoida sivua ja sivulla olevia alueita itsenäisesti.

SEO

Verkkosivuston optimointi tuloksissa

Optimoimme sivustosi hakukoneita varten parhaalla mahdollisella tavalla ja mahdollistamme hallita hakuparametreja sisällönhallinnan avulla.

Ystävällinen tuki

Neuvonta on aina ilmaista

Konsultointi on ilmaista ja aina saatavilla – suunnitellessa, toteuttaessa kuin myös verkkosivuston valmistumisen jälkeen. Neuvomme myös markkinoinnissa.

Sosiaalinen media

Verkkosivuston integrointi

Integroimme teksti- ja kuvamuotoja suosittujen sosiaalisen median kanavien kautta kuten Facebook, Instagram, Twitter ja Behance.

Turvallisuus

Varmuuskopiointi ja päivitykset

Luodessamme verkkosivustoa käytämme vain laadukkaita ja testattuja luotettavia sovelluksia. Seuraamme ja kehitämme ratkaisuja jatkuvasti.

Chat-ikkuna

Sivuston kävijöiden viestintä

Mahdollistamme sivuston kävijälle kommunikoida asiakastuen kanssa reaaliajassa keskusteluikkunan kautta. Yksinkertaistamme kävijöiden tilastot.

Lisenssi

Vapaus hallita omia verkkosivustoja

Emme rajoita verkkosivujen liikkuvuutta sopimuksilla, asiakkaalla on mahdollisuus siirtää kotisivu toiseen palvelimeen tai tehdä itsenäisiä päätöksiä sivustoon ja verkkotunnukseen – alkuperäisessä ja saman edunsaajan tarkoituksella. Haluttaessa tarjoamme asiakkaalle erikseen grafiikan, dynaamisen koodin, logon, kuvamateriaalin ja tekstisisällönn tiedostoina.

Virtuaalipalvelin

Ensimmäinen vuosi ilmaiseksi

Luotettava verkkosivusto ja sähköpostipalvelin palvelu Amazon Web Services-palvelun kautta. Ei velvollisuutta jatkaa ensimmäisen vuoden jälkeen.

Verkkotunnus

Rekisteröitynä asiakkaalle

Henkilökohtainen ensimmäisen tason verkkotunnus, joka on asiakkaan omaisuutta. Ensimmäisen vuoden ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti.

SSL

HTTPS:// verkkotunnuksen osoite

SSL-sertifikaatti näkyy selaimen osoiterivillä, täma myös lisää näkyvyyttä hakutuloksissa. Sisältää SSL-sertifikaatin verkkosivustolla ja palvelimella.

301

Hakulinkkien uudelleenohjaukset

Nettisivujen haku tulosten säilyttäminen on tärkeää, sen mahdollistaa 301-uudelleenohjaus. Vanhat sivustolinkit säilyvät optimaalisesti haussa.

Logo

PDF, AI, PNG, JPG ja SVG

Logon suunnittelu ja toteutus brändin identiteettiä vastaavasti. Logo on valmis käytettävänä sekä internetissä että tuotteissa.

Käyntikortti

8.5x5.5cm, 9.0x5.0cm ja 6.5x6.5cm

Korkealaatuinen vahva laminaatti materiaali kaksipuolisena käyntikorttina, sisältää 100 kpl valmiina painettuja käyntikortteja.

Roll-up teline

85x200cm ja 100x200cm

Roll-up teline on heti käyttövalmis ja se toimitetaan tyylikkäässä kantolaukussa. Laadukkaasta materiaalista ja kestävä.

Verkko- kauppa

WooCommerce-alustan pohjainen sähköinen kaupankäynti, sisällönhallintaan integroitu ratkaisu.

Verkkokauppa ei sisälly oletuksena.

Kieli käännökset

Luomme verkkosivun yhdellä kielellä, jos on tarvetta, autamme käännös töissä. Automaattinen käännös on ilmainen.

Sisällön luominen

Copywriting eli verkkosivustossa käytettävät sisällön tekstit on oletuksena asiakkaan toimittaa sellaisenaan.

Sisällön huolenpito

Mahdollistamme verkkosivuston sisällön päivityksen ja kehittämisen valmistumisen jälkeen lisäpalveluna.

Keskustellaan projektista?